Zorg

Op Beresteijn delen de bewoners de zorg voor de buitenplaats en voor elkaar. Er is de mogelijkheid persoonlijke zorg te ontvangen wanneer daar behoefte aan is. Zelfstandig en toch samen. Er is geen betere plek om zorgeloos oud te worden dan op een heerlijke, ruime, groene en rustgevende buitenplaats, waar eventueel noodzakelijke zorg zo dichtbij is.    

Zorgeloos Wonen


Op Beresteijn beoogt Amvest ook zorg te realiseren. Het Amvest Living & Care Fund (AL&C Fund) realiseert zorgwoningen in heel Nederland en richt zich op wonen en leven voor ouderen met een zorgindicatie, die mede daardoor niet meer zelfstandig kunnen wonen.

De portefeuille van Amvest omvat vastgoed voor meerdere zorgconcepten. De zorgconcepten waarin AL&C Fund investeert zijn op dit moment Zorggroep De Laren, Dagelijks Leven, Het Gastenhuis en Futura. Het fonds realiseert met haar beleggingen een duurzaam en maatschappelijk rendement.

Speciale zorg voor buitengewone mensen

Amvest werkt langdurig samen met vaste zorgpartners, zoals Het Gastenhuis voor Beresteijn, die zich kenmerken door kleinschalige dienstverlening en persoonlijke zorg. Dat betekent een beperkt aantal bewoners per huis, individuele aandacht en hoogwaardige zorg en dienstverlening. Door de inzet van kleine gespecialiseerde zorgteams krijgen bewoners maximale aandacht bij een hoge mate van efficiency.

Wilt u meer weten over zorg van Het Gastenhuis op Beresteijn? Neem dan contact op via de website van Het Gastenhuis.

Andere rubrieken


Hier kan meer worden verteld over de andere rubrieken.